Disclaimer

Deze site bevat geen cookies en slaat geen cookies op.  Wij bewaren geen gegevens . U kunt ook geen gegevens invullen die eventueel bewaard worden.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is.
Autobedrijf Centraal is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo’s etc.) is eigendom van Autobedrijf Centraal of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Autobedrijf Centraal worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Autobedrijf Centraal heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links.
Het feit dat Autobedrijf Centraal links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Autobedrijf Centraal van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Autobedrijf Centraal 2016.
Alle rechten voorbehouden.

Openingstijden

Maandag en Dinsdag
8.00 - 17.00 u.

Woensdag gesloten

Donderdag en Vrijdag
8.00 - 17.00 u.

Zaterdag en Zondag gesloten

Oude Maastrichterstraat 27
6162 BD Geleen

Maak een afspraak

Autobedrijf Centraal maakt geen gebruik van online afspraken, wij verzoeken u vriendelijk om telefonisch een afspraak te maken.

Ons telefoonnummer:
046-4231170